Kundeservice: +47 90 85 98 49 | +47 90 22 95 92

0
Du har ingen varer i handlekurven

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

VIKTIG Å VITE

For å unngå skade på glass ber vi om at du leser følgende:

 

http://glassportal.no/wp-content/uploads/2017/06/2017.06.09-Veileder-tiltak-mot-termisk-brudd.pdf

 

Ta riktige mål

Alle vår elementer blir produsert etter det UTVENDIGE KARMMÅL.  Vi trekker IKKE fra på ditt oppgitte mål.

Det er mange som føler det veldig komplisert å ta korrekte mål til vinduer og dører, men det er ikke vanskelig å måle opp selv.

Dette har du bruk for når du skal måle opp:

  • •en blokk
  • •en kulepenn eller en blyant
  • •et målband 

Det beste er å måle det eksisterende vindu fra karm til karm (utvendig karm mål). Hvis du ikke kan måle det utvendige karm mål, så skal du måle hullet som vinduet skal sitte i.

Husk å måle flere steder, fordi hullet kan være skjevt.

Trekk 2-3 cm fra bredden og høyden, da får du det utvendige karm mål. Er hullet skjevt skal du sikre at det er minimum 1 cm avstand der det er smalest.

Eks. Hull mål: 103,5 x103,5 cm = utvendig karm mål: 101 x 101 cm.

Ting verdt å vite når du velger nye Vinduer for huset ditt

En av de viktigste elementene i  å bygge eller rehabilitere  hus er å velge tilstrekkelig med  vinduer. Blant grunnleggende elementene som bør være fokusert på er kvalitet og klasse på vinduene, hvilken type glass som brukes og vinduets varmeisolerende egenskaper.
Hva bør du vite om klassen av vinduer? Først av alt at PVC  profil er basert ulike klasser f.eks A, B, C osv. Den høyeste av alle klasser er A. klasse A betyr at den ytre overflaten av et vindu er 3 mm tykk, dette sikrer stabilitet og holdbarhet av vinduet  og en høyere beskyttelse mot støy og temperatur svingninger. Tynnere profiler (klasse B og C) er ikke så motstandsdyktig mot skade og kan være mye mer utsatt for kulde sprengning i  hjørner og deformasjoner.
Vindusglass er også et viktig element å vurdere, isolerte  glassvinduer er mest populære i dag. De består av to eller flere glassflater som er atskilt med en distansere ramme laget av f.eks aluminium.

En spesiell ramme, såkalte termisk ramme laget av herdet stål kan plasseres mellom glassflater, noe som effektivt reduserer varmetap opptil 10%, og reduserer kondens.
Komfort kan også forbedres ved et godt valg av flere elementer. Nå er det standard å ha vinduet utstyrt med midtmontert  håndtak dette gjør det enkelt å åpne og felle ned for lufting i topp. Myggnett kan være et  praktisk valg. Andre interessante alternativer er for eksempel en lav balkong terskel eller en lås som gjør det mulig å lukke en balkong eller hage dør fra utsiden uten å bruke en dørhåndtak. Det er også verdt å merke seg at  Vinduer kan leveres  med anti-innbrudd enheter, for eksempel anti-inbrudd  låser eller håndtak med lås.

Termisk overføring koeffisient (U) er også en svært viktig parameter som bør tas i betraktning. Det bør bli beregnet ikke bare for hele vinduet, men også for vindusglass. Koeffisient bør måles individuelt for hvert vindu.

Vindu er en investering for mange år framover. Det er derfor viktig å investere i høyeste kvalitet, funksjonalitet og beste design.

Vedlikehold
La oss ta vare på våre Vinduer slik at de tjener oss i mange år framover... 

PVC-Vinduer er  valgt 99% av våre kunder.

Deres popularitet er et resultat av mange fordeler, som holdbarhet, motstand mot skiftende værforhold og enkelt vedlikehold. Når PVC vinduer  behandles bra vil de se ny ut selv etter tiår i bruk.

Først, ta vare på rammen

PVC ramme vedlikehold er enkel og det krever ikke en masse arbeid eller tid. I praksis, alt du trenger å gjøre er å vaske rammen  godt. Bruk av riktig vaskemidler er svært viktig her: alle invasiv vaskemidler, spesielt de som inneholder slipende partikler eller populære løsemidler bør definnitivt unngås , dette fordi de kan gi uopprettelig skade på rammen eller gi  matt overflaten.

Vindu rammen rengjøres beste med et  vanlig oppvaskmiddel som effektivt fjerner skitt, men er skånsomt mot  overflaten.

For det andre, holde dine vindusglass rene
De fleste av oss Rengjør våre vindusglass riktig med hensiktsmessig  vaskemiddel for glass. Det er også viktig å tørke overflaten med et godt materiale. Det er best å unngå harde materialer  med masker som det kan ripe vinduet. Det er best å bruke mykt papir eller kjøkkenhåndkle.

For det tredje, sjekke den tekniske tilstanden på din vindu
Det er viktig å ta vare på beslag og pakninger en gang i året. Først av alt vi bør sjekke at ingen av metall konstruksjon elementene er løs eller skadet.

Når den tekniske tilstanden er sjekket, bør vi olje alle bevegelige deler av vinduet med beskyttende korrosjonshindrende olje/ smørning. Teknisk vaselin, matlagings olje eller basert silikonolje med ekstra Teflon er et godt valg her.

Vedlikehold (olje) av alle pakninger er også viktig. Det er beste er  å smøre pakninger med er olje el.l for beskyttelse mot alle værforhold eller frysing om vinteren. Silikon basert harpiks / olje er best brukt til dette formålet
.