Viktig å vite

Generell info ved bestilling av vinduer, dører og skyvedører

Sjekk at mål og mengder på tegning stemmer før du godkjenner tilbudet. Mål på tegning er de faktiske, ytre karmmål. Mål er alltid bredde X høyde. Merk deg om tegningen er fra innsiden eller utsiden. Det skal være spesifisert i e-post. Merk deg også pristilbudets gyldighet. Dette skal være oppgitt i e-post og pristilbud. Dersom det ikke er samsvar mellom disse, er det den med kortest gyldighet som gjelder.

Pris i tilbud er inkl. mva. levert til vårt lager på Laksevåg.

Et miljøgebyr på 14,- pr glass er lovpålagt fra staten. https://www.ruteretur.no/

Vi ønsker et forskudd på produkter som bestilles på spesialmål. Vi bestiller produkter så snart vi har registrert forskuddet på vår konto. Send oss gjerne også en bekreftelse på e-post når du har betalt.

Ved bestilling av gardiner på spesialmål må, hele produktet være betalt før det blir bestilt.

Ordren må være betalt før den blir utlevert, med mindre noe annet er avtalt på forhånd.

Ved direkte levering fra H-Vinduet til adresse må orden være betalt før den sendes fra fabrikken. Bring skal i forkant av levering kontakte deg for å avtale et omtrentlig tidspunkt for levering. Dersom man er utilgjengelig når Bring forsøker å levere til avtalt tidspunkt, kan du risikere å bli fakturert for leveringsforsøket.

Vi ser helst at bestilte varer hentes 1-2 uker etter ankomst. Ut over dette kan det påløpe lagerleie for uavhentede produkter.

Grunnet nye regler fra 1.januar 2019, har vi dessverre ikke muligheten til å ta imot kontanter, men vi har kortterminal i butikk og kan sende faktura i forkant av henting/sending. Ordren må være betalt i sin helhet før den blir utlevert med mindre annet er avtalt på forhånd

Vi aksepterer ikke kredittkort på våre kortterminaler i butikken.

Vi kan tilby vannbord til våre produkt

Solskjerming kan tilpasses dine produkter.

Endelig leveringstid blir bekreftet ved bestilling. Når vi har registrert varene på vårt lager vil du bli kontaktet på telefon eller SMS.

Les også viktig informasjon om ditt produkt på vår hjemmeside: https://vinduspesialisten.no/

For å unngå skade på glass ber vi om at du leser følgende:http://glassportal.no/wp-content/uploads/2017/06/2017.06.09-Veileder-tiltak-mot-termisk-brudd.pdf
Ta riktige mål

Alle vår elementer blir produsert etter det UTVENDIGE KARMMÅL.  Vi trekker IKKE fra på ditt oppgitte mål.

Det er mange som føler det veldig komplisert å ta korrekte mål til vinduer og dører, men det er ikke vanskelig å måle opp selv.

Dette har du bruk for når du skal måle opp:
•en blokk•en kulepenn eller en blyant•et målband 
Det beste er å måle det eksisterende vindu fra karm til karm (utvendig karmmål). Hvis du ikke kan måle det utvendige karmmål, så skal du måle hullet eller lysåpning som vinduet skal sitte i.

Husk å måle flere steder, fordi hullet kan være skjevt.

Trekk 2-3 cm fra bredden og høyden, da får du det utvendige karmmål. Er hullet skjevt skal du sikre at det er minimum 1 cm avstand der det er smalest.

Eks. Lysåpning: 103,5 x103,5 cm = utvendig karm mål: 101 x 101 cm (standard mål 99*99, 109*109, 119*119 osv.).