Om Vinduspesialisten

Ideen.

Ideen bak Vinduspesialisten er enkel. Vi ser det som vår første prioritet å gjøre alt så lett som mulig og vi streber etter å effektivisere alle våre forretningsledd. Derfor leverer vi markedets beste kvalitet, billigere enn alle andre leverandører. Vinduspesialisten er eid av firmaet Profix AS som er et firma som renoverer boliger til eget bruk og salg. Profix ble stiftet i 2003 og har eksistert i over 15 år. Profix startet å importere PVC vinduer til eget bruk i 2006 og var veldig bevisst på at kvaliteten måtte være på høgt nivå for å unngå klager og reklamasjoner på produktene. Du som kunde skal være trygg på at vi står inne for kvaliteten og at vi har solide kunnskaper og erfaring om våre produkter. Dette gjelder også i om du trenger råd og hjelp med montering eller om det oppstår problemer med produktene i ettertid

Etter hvert ble det også til at profix importerte for salg via kanaler som finn.no og lignende. Etter noen år ble det nødvendig å opprette et eget firma for å kunne håndtere etterspørselen. Vinduspesialisten AS as ble derfor startet i 2012.

At vi har truffet riktig med vår visjon og vår tilstedeværelse er bekreftet med Gaselle priser to år på rad. Beste plassering hittil er 4. plass i Hordaland 2016.

Skreddersydd – til normale priser.

Skreddersydd har i mange år betydd at du som kunde må grave ekstra dypt i lommeboken. Vi har valgt å endre på det og produserer derfor alle vinduer og dører etter dine mål, uten ekstra påslag.  Det betyr at du får akkurat den løsningen som passer til dine behov og at du ikke behøver å gjøre mange og dyre tilpasninger. Du tar mål og vi leverer det du trenger.

Med god planlegging sparer du penger.

Vi har et stort lager med de fleste størrelser av vinduer, takvinduer, branndører og eksklusive innerdører i varmefoliert MDF -både med og uten glass. Vi lagerfører også isolerte stål ytterdører med høyt fokus på sikkerhet, kvalitet og eksklusivitet. Normalt lagerfører vi ca. 4000 vinduer og ca. 4000 dører fordelt på forskjellige typer, størrelser og utførelser.  Vi legger stor vekt på planlegging og effektiv produksjon og innkjøp. Større innkjøp gir lavere priser, noe som betyr at du som kunde får lavere pris og tilgjengelige produkter.
Bestillingsvarer har leveringstid på 5-6 uker. Vi får levering direkte fra fabrikkene i Europa flere ganger i måneden. For å minimere transportkostnadene får vi både lager bestillinger og kundeleveringer på samme bil. Vi er nok ikke den leverandøren i Norge som lover kortest leveringstid på bestillingsvarer, men vi bestreber oss for å levere til lovet tid.

Levering.

Dersom du ikke henter fra vårt lager i Bergen, kan du få ordren levert hjem eller selv hente på regionale terminaler i hele Norge. Vi har transportavtale med Norlines, og lokale transportører. Alle varer er forsvarlig pakket, som vi dokumenterer for å unngå konflikt i ettertid.  Det er vår og din sikkerhet for at varene kommer fram uten skader. Pris for transport oppgis alltid på forhånd ved bestilling slik at alle kostnader for deg som kunde er kjent før levering.